Cuijk, Wonen in het Groen Zuid / Kralensnoer Zuid

Hier worden ongeveer 150 woningen gerealiseerd voor verschillende doelgroepen. Het gaat om verschillende soorten woningen; 2 kappers, patiowoningen en Tiny houses. Ook komen er kavels voor vrijstaande woningen.

Kavels voor zelfbouw worden uitgegeven door de gemeente. De uitgifte van deze bouwkavels start in het 4e kwartaal van 2022.

De meeste projectgebonden woningbouw wordt uitgegeven door Van Wanrooij Projectontwikkeling uit Geffen waarbij de verkoop start rond juni/juli 2022. Voor meer informatie over de projectgebonden woningen: https://www.vanwanrooij.nl/cuijk-cuijkse-tuinen/

Voor zowel de vrije kavels als de projectbouw zijn nog geen prijzen en oppervlaktes bekend.

Op woensdag 18 mei a.s. vindt een inloopbijeenkomst plaats in wijkaccommodatie De Nielt te Cuijk van 17.00-20.00 uur. Tijdens de bijeenkomst worden aanwezigen o.a. geïnformeerd over het stedenbouwkundig plan en het wijzigingsplan. 

Je kunt je tijdens deze bijeenkomst niet inschrijven voor een kavel. Dat kan pas in het 4e kwartaal van 2022. Om de inloopbijeenkomst bij te wonen dient u zich van tevoren aan te melden. Stuur daarvoor een e-mail naar: denise.deronde@landvancuijk.nl

Klik op een kavel voor informatie

Legenda

Te koop
In optie
In ontwikkeling
Verkocht
Cuijk, Wonen in het Groen Zuid / Kralensnoer Zuid
foto Marijke van Casteren Marijke van Casteren verkoopmedewerker bouwkavels | gemeente Land van Cuijk