Informatiemarkt bouwplan Heihoek - West, Vierlingsbeek  

Maandag 20 november 2023

Woensdag 29 november. Sint Laurentiuskerk in Vierlingsbeek
Bovida Vastgoed wil in Vierlingsbeek zo’n 80 woningen bouwen. Die komen in het gebied Heihoek – West. Ben je nieuwsgierig naar de plannen? Kom dan naar de informatieavond op woensdag 29 november. Plaats: Sint Laurentiuskerk, Vierlingsbeek. De koffie staat klaar vanaf 19.00 uur. Het programma begint om 19.30 uur. 

Verschillende doelgroepen
Het bouwplan bestaat uit zo’n 80 woningen. Er zullen tweekappers komen, ook voor starters. Daarnaast worden levensloopbestendige, vrijstaande en sociale huurwoningen gebouwd. Voor verschillende doelgroepen dus. 

Informatieavond
Tijdens de informatieavond, die onderdeel is van de Omgevingsdialoog, presenteren we de plannen. Ook kun je vragen stellen. Wethouder Bouke de Bruin opent de avond met een welkomstwoordje. Daarna volgt een presentatie. Na de presentatie kun je op de ‘informatiemarkt’ in gesprek gaan. Dat kan met onder andere de projectontwikkelaar, de stedenbouwkundige/architect, mensen van ViVa/ Dorpsraad Vierlingsbeek en van de gemeente. 

Inzage en eventuele schriftelijke reactie
Het concept-stedenbouwkundig plan ligt vanaf 30 november 2023 twee weken ter inzage. Je kunt het inzien bij de publieksbalie in het gemeentehuis aan het Louis Jansenplein 1 te Cuijk. Het plan kun je ook digitaal raadplegen via https://www.landvancuijkwoont.nl/vierlingsbeek/vierlingsbeek-heihoek-west-project-derden/. Tot en met 14 november 2023 kun je schriftelijk reageren naar het college van burgemeester en wethouders van gemeente Land van Cuijk. Schrijf naar Postbus 7, 5360 AA Grave. Je kunt ook per e-mail je reactie indienen via gemeente@landvancuijk.nl o.v.v. “Reactie op concept stedenbouwkundig plan Heihoek-west”.

Meer informatie
De informatieavond wordt georganiseerd door de projectontwikkelaar, in samenspraak met Viva / Dorpsraad Vierlingsbeek, en is bedoeld om iedereen te informeren. Maar het kan natuurlijk dat je op 29 november niet kunt komen. Wil je toch meer weten over de plannen? Kijk dan op https://www.landvancuijkwoont.nl/vierlingsbeek/vierlingsbeek-heihoek-west-project-derden/. of stuur een e-mail aan info@heihoek-west.nl. Via dit e-mail adres kun je je ook aanmelden voor de informatieavond.

Terug naar nieuwsoverzicht